חגי תשרי כבר בפתח: משרד החקלאות מפרסם את נתוני הצריכה של המאכלים הפופולאריים לקראת ראש השנה

אספקת הדגים הממוצעת בישראל היא כ-9 ק"ג לנפש דגים בשנה • בשבוע הקניות לחג עולה הצריכה הממוצעת של הדגים ברשתות השיווק בכ-73% • צריכת בשר עוף בישראל היא מהגבוהות בעולם ולקראת ראש השנה, הצריכה עולה בכ-57% • אספקת הרימונים עומדת על 4.2 ק"ג לנפש בשנה, בשבוע לפני ערב החג נמכרים כ-15% מהכמות הנמכרת במהלך השנה כולה • בשנת 2022, צרך הישראלי הממוצע כ-15.5 ק"ג תפוחים, בשבוע הקניות לחג צורכים כ-79% יותר תפוחים משבוע ממוצע במהלך ימות השנה